FUNDAMENTELE EPILARII DEFINITIVE CU LASER

Epilarea progresiv definitiva cu lasere este una dintre cele mai sofisticate tehnologii ce sporeste frumusetea pielii. Odata ce vei incerca acest tratament vei uita de grijile epilarii zilnice cu metode traditionale. Cuvantul Laser este un acronim care inseamna o aplicare usoara a razei de lumina emisa. In fond puterea laserului focalizeaza raza de lumina cu putere intensa spre zona de contact.  Tratementul de indepartare a parului va  avea rezultate definitive atunci cand radacina parului va fi distrusa in totalitate. Odata cu inceperea acestui tratament rapid de indepartare a parului, trebuie  sa fiti la curent cu toate avantajele si dezavantajele acestui proces.

Care sunt avantajele tratamentului cu laser?

Tratamentul cu laser are numeroase avantaje, primul fiind posibilitatea de aplicare pe suprafete mari de piele, ia al doilea inlaturarea aproape permanenta a firului de par.

In unele cazuri, datorita cresterii parului, procesul de indepartare cu laser este mult mai intens pentru a netezi pielea si a rarefia foliculii pilosi. Tratamentul poate fi destul de costisitor, dar pe termn lung investitia este mai avantajoasa decat epilarea saptamanala cu produse traditionale. Un numar din ce in ce mai mare de oameni aleg aceasta metoda de indepartare a parului nedorit, fiind incantati si satisfacuti de aceasta tehnologie.