EPILAREA DEFINITIVA CU ULTRASUNETE

IDEALA PENTRU TRATAREA PARULUI FACIAL SI ZONELOR SENSIBILE

Tehnologia de noua generatie cu ultrasunete se remarca prin urmatoarele particularitati: este potrivita pentru orice tip de ten (chiar si pentru tenurile inchise la culoare), orice culoare de par (inclusiv parul blond, gri sau alb), nu are efecte adverse si durerea este in majoritatea cazurilor aproape inexistenta.  Parul facial si corporal reprezinta inca un subiect tabu in materie de frumusete. Cautarea perena a idealului de frumusete a propulsat epilarea progresiv definitiva, fiind cea mai eficienta si rapida solutie de indepartare a parului nedorit. Insa mai putin norocoase sunt persoanele cu parul alb, blond, roscat sau gri, deoarece tehnologia laser si IPL nu sunt eficiente pe parul deschis la culoare si pielea inchisa.  Energia emisa de laser fiind absorbita in pigmentul inchis al parului, ceea ce poate cauza arsuri ale pielii. In mod contrar, cand parul inchis la culoare inconjurat de pielea deschisa absoarbe energia luminoasa este transformata in caldura, distrugand radacina parului si foliculul devenind incapabil sa produca fire de par. Odata cu dezvoltarea tehnologiei cu ultrasunete, aceasta problema a fost rezolvata, rezultatele nefiind conditionate de culoarea pielii sau parului.

Cum functioneaza tehnologia cu Ultrasunete?

Tehnologia Selectif Pro, creata de Impresa, foloseste ultrasunetele, transmise printr-un dispozitiv ca o penseta, actionand asupra fiecarui fir de par individual, prin urmare devenind solutia perfecta pentru zonele mici, mai greu accesibile si sensibile. Este ideala pentru conturarea sprancenelor, pentru zona de deasupra buzei superioare, barbie, axila si linia bikinilor; si in cazul barbatilor, nas sau urechi. In plus, forma conceputa a aparatului permite tratarea cu extrem de multa precizie a zonelor vizate.

Undele ultrasonice sunt transmise in firul de par spre radacina, unde sunt convertite in energie termica, distrugand radacina de par si neutralizand mecansimele de crestere a parului. Energia este focalizata cu acuratete asupra firului de par, prin urmare pielea din jur nu este afectata, tratamentele cu ultrasunete fiind foarte sigure, iar durerea este minima. Sunt necesare aproximativ 6-8 sedinte efectuate la intervale de 4 saptamani pentru indepartarea permanenta a parului.