Epilare definitiva pentru barbati

Milioane de femei din toata lumea calca pragul saloanelor de infrumusetare si clinicilor de chirurgie plastica in fiecare zi, fie ca sunt interesate de tratamente faciale sau corporale, corectarea anumitor defecte deranjante sau epilarea progresiv definitiva.

Insa si barbatii devin tot mai constienti de importanta aspectului fizic. Pilozitatea exagerata nu mai este considerata apanajul virilitatii si nici saloanele de infrumusetare o destinatie exclusiva pentru femei, desi prejudecatile nu au apus totalmente.

De ce sa alegi epilarea progresiv definitiva?

Epilarea progresiv definitiva devine rapid una dintre cele mai populare proceduri cosmetice, indiferent de sex. Majoritatea barbatilor care apeleaza la epilarea progresiv definitiva vor sa scape de parul excesiv de pe spate, umeri, ceafa, piept, abdomen, dar si din sprancene si cavitatile nazale sau sa elimine barba si mustata.

Epilarea cu ceara sau aparate electrice este extrem de dificila pentru barbati, din cauza foliculilor de par puternici, pot cauza iritatii severe si cresterea firelor de par sub piele, iar rasul cu lama trebuie repetat la intervale foarte scurte de timp.

Culturistii, inotatorii, atletii si ciclistii apeleaza cel mai frecvent la epilarea progresiv definitiva. Insa si barbatii obisnuiti, care sufera de complexe din cauza pilozitatii exagerate, sunt candidatii ideali pentru procedeul de epilare progresiv definitiva. Spatele sau pieptul acoperit masiv de par nu sunt atractive si nici nu sunt un semn de masculinitate, mai ales ca genereaza disconfort si nesiguranta.

Indepartarea parului cu IPL este o tehnica ce utilizeaza lumina intensa pulsata, aceasta este transmisa selectiv in foliculul de par, fiind distruse celulele responsabile de cresterea firelor de par. Foliculul devine incapabil sa produca fire de par.

Rezultatele sunt foarte satisfacatoare si sunt vizibile chiar dupa prima sedinta, cand poti scapa de pana la 30% din parul nedorit.

Rezultatele depind de factori precum tipul de piele si par. Cu cat exista mai multa melanina in par, cu atat mai inchis este parul; cu cat mai multa melanina, cu atat mai multa lumina intensa pulsata este absorbita si transformata in energie, prin urmare tratamentul este mai eficient. Daca ai pielea deschisa in contrast cu parul inchis la culoare, rezultatele vor fi mai favorabile.

Din cauza hormonului masculin testosteron, foliculii de par ai barbatilor sunt mai puternici si mai dificil de distrus. Daca in cazul femeilor, procentul de distrugere a firelor de par este 90-95%, la barbati, este estimat la 70-75%. Desi rezultatele in epilarea progresiv definitiva pentru barbati nu sunt totale, este cu siguranta un progres semnificativ in aspectul fizic al acestora si cu atat mai mult, nici nu se vor simti “demasculinizati”.

Indepartarea parului cu IPL pentru barbati a fost adoptata de barbatii din toata lumea, de cei care-si doreau sa fie atractivi si sa se simta bine, nu numai pentru ei insisi dar si pentru cei din jur. Tratamentul pentru epilare progresiv definitiva cu IPL este nedureros si asigura un efect indelungat. Singurul dezavantaj al acestei proceduri este pretul ridicat, insa in timp vei constata ca ai luat o decizie foarte buna.

Vei economisi timpul pierdut zilnic sau saptamanal dedicat sedintelor chinuitoare de epilare. Rezultatele vor aparea dup  2-3 sedinte, cand pielea ta va fi din nou fina. Nu vor exista sangerari si nici rani deschise si nu e nici o sansa sa apara taieturi sau rani ca cele produse de aparatul de ras. In doua saptamani piela va fi fina si lipsita de par.

Cum afli daca acest tratament e pentru tine? E simplu! Click pe link-ul de mai jos:

Inscrie-te pentru o consultatie gratuita si vino sa testezi cea mai performanta tehnologie dedicata epilarii definitive!