CUM SE ALEGE CEA MAI BUNA CLINICA DE EPILARE DEFINITIVA?

epilare-femei Rezultatele tratamentelor de epilare progresiv definitiva sunt de obicei pe termen lung, insa acestea se vad dupa 2-3 sedinte, in functie de persoana si zona aleasa. Alegerea unei clinici specializate potrivite nevoilor tale, este un prim pas primordial. In prezent, exista numeroase clinici si saloane cosmetice care au oferte reduse de pret ce par promitatoare. Cu toate acestea, nu toate clinicile sunt specializate, de-a lungul timpului au fost inregistrate multe cazuri in care pacientii au suferit efecte adverse, in urma tratamentelor de epilare progresiv definitiva: leziuni ale pielii, arsuri, au ramas cu cicatrici si pete de hipo/hiperpigmentare, in principal din cauza personalului neavizat, aparatelor invechite si a folosirii neadecvate a echipamentelor. O clinica specializata se diferentiaza usor fata de celelalte. Aceasta este dotata cu echipament modern, care este o garantie in plus a eficientei tratamentelor si diminuarii riscului de afectare a pielii; in plus, procesul va fi finalizat mai rapid. Specialistii trebuie sa aiba un certificat medical care sa ateste ca sunt autorizati sa execute tratamente de epilare defintiva cu laser sau IPL. Igiena salonului trebuie sa fie impecabila si echipamentele si instrumentele folosite trebuie sa fie in conditie excelenta.

O prima consultatie este necesara pentru a investiga daca esti un candidat potrivit pentru tratamentele de epilare progresiv definitiva cu laser sau IPL si pentru a te asigura ca nu vor aparea complicatii. Exista o serie de contraindicatii pentru acest tip de tratamente: pielea bronzata ca urmare a expunerii la soare sau a folosirii solarului in ultimele 30 de zile, inflamatii ale pielii (eczeme, herpes) in zonele vizate, folosirea in ultimele 3-6 luni de Isotretinoin, Roaccutane si Retin-a pentru tratarea acneii sau a altor afectiuni dermatologice. Consumul unor medicamente fotosensibilizante (unele antibiotice, antidepresive, antiinflamatorii, anxiolitice), pentru persoanele care sufera de epilepsie (pentru ca flash-urile repetate din timpul tratamentului pot induce crize eplileptice), femeile insarcinate si care alapteaza, persoanele aflate sub tratament cu medicamente anti-coagulante (de exemplu, pentru boli de inima).

epilare-progresiv definitiva-brate-femeiSpecialistii trebuie sa iti ofere informatii despre aceste contraindicatii si eventuale riscuri, reprezentand un alt indiciu al competentei si seriozitatii acestora. De asemenea, trebuie sa iti explice cu rabdare ce tehnologii pentru indepartarea permanenta a parului sunt cele mai potrivite pentru tine si modul de functionare al procedurilor. Informeaza-te asupra tuturor alternativelor de epilare progresiv definitiva, compara clinicile ce ofera aceste servicii din toate punctele de vedere si cauta testimoniale obiective ale clientilor pentru a-ti face o imagine cat mai clara asupra eficientei tratamentelor si competentei specialistilor.