CELE MAI CERUTE ZONE DE CATRE FEMEI PENTRU EPILAREA CU LASER

epilare-definitiva-par-facialParul excesiv este inca perceput ca un subiect tabu de catre majoritatea femeilor, pe care nu il vor aborda niciodata cu placere. Parul facial – este considerat deranjant si jenant de catre toate femeile. Cu siguranta, nu vrei sa fii vazuta cu fire de par crescute pe fata, iar indepartarea parului cu ceara, lama sau pensatul nu ofera decat rezultate temporare, deci trebuie realizate periodic si pot cauza iritatii. In plus, pe masura ce femeile avanseaza in varsta, devin mai susceptibile la cresterea parului inestetic pe fata, preponderent deasupra buzei superioare, pe barbie, pometi sau in zona perciunilor. Tratamentele de epilare progresiv definitiva cu IPL, laser sau ultrasunete pot indeparta definitiv parul facial si pot pune capat permanent complexelor si grijilor.

Zona inghinala – In fiecare an, cand se apropie vara, tratamentul de epilare progresiv definitiva in zona inghinala este cel mai cerut de catre femei. Epilarea cu ceara in aceasta zona sensibila este foarte dureroasa, provoaca iritatii si rezultatele nici nu sunt totale, prin urmare in fiecare concediu la mare sau iesire la psicina, trebuie sa acorde atentie sporita acestei zone pentru evitarea incidentelor neprevazute. Epilarea progresiv definitiva te poate scapa de grija parului inestetic din zona bikini sau inghinala totala si nu vei mai sta pe ganduri daca sa accepti o invitatie spontana la piscina sau la plaja!

Zona axilei – de asemenea, apare in topul preferintelor femeilor, in special odata cu apropierea verii.

Parul de pe picioare – Fiind vorba despre o zona extinsa a corpului, epilarea cu ceara sau aparatul electric consuma mult timp. Pe langa acest lucru, procesul de epilare se soldeaza si cu neplacerile deja mentionate, precum fire de par sub piele si iritatii. O serie de sedinte de epilare progresiv definitiva cu laser vor indeparta parul nedorit, gros si inchis la culoare, pentru a avea picioare fine si catifelate tot timpul anului.

Zona aureolelor mamare – Nu toate femeile, dar un procent considerabil dintre acestea se confrunta cu cresterea parului pe piept sau doar in zona aureolelor mamare, desi foarte putine recunosc. Fiind o zona deosebit de sensibila, epilarea progresiv definitiva cu laser, IPL sau ultrasunete este cea mai sigura si eficienta metoda de indepartare a parului.